torstai 30. heinäkuuta 2009

Leiriläisten terveiset

Tässä leiriläisten lyhyet terveiset kotiin:

Aleksi: Onks Pumpulilla ruokaa?
Paulo: Ollaan oltu laskemassa koskea, vaelluksella ja kalastamassa. On ollut tosi kivaa!
Rami: Lumisotaa keskellä kesää!
Eemeli: Olin lumisotaa!
Jere: Olin vaeltamassa.
Max: Moi, olin eilen vaelluksella!
Matias: Täällä on kivaa
Aarni: Olin lumisotaa vuorella.
Santeri: Täällä on kivaa, mutta silti on koti-ikävä.
Veli: Täällä on hauskaa, me käytiin myös husky-tarhassa. Niitä sai silittää.
Markus: Äiti, olimme koskenlaskussa, husky-tarhassa, vaelluksella ja sain 4 kalaa.
Miro-Petteri: Äiti, voitko uskoa, että keskiviikkona iltanuotiolla pompimme (tanssimme jenkkaa) itse tekemät hatut päässä, lauloimme ja pelasimme korttia?
Arttu: Täällä Lapissa on mahtavat maisemat.
Alex: Jee jee, pompin lumessa. "Huipulla tuulee"
Niko: "ei terveisiä"

10 kommenttia:

 1. Kiitos terveisistä! Välitän näm tiedot eteenpäin. 4 kalaa ja kaikkea, vau! Teillä on kyllä hauskinta ikinä!

  VastaaPoista
 2. Superhienoa teillä siellä Muonion maisemissa Markus.
  Mukavia jatkoja toivottaa Mummi

  VastaaPoista
 3. Hei Eemeli! Lumisota oli varmaan hauskaa keskellä kesää. Teillä on ollut paljon upeeta ohjelmaa. Ikimuistoinen matka. Hauskaa loppuleiriä! äiti ja isi

  VastaaPoista
 4. Terveisiä Artulle Veetiltä, äidiltä ja Jussilta! Tosi kivaa tekemistä teillä on ollut siellä. Toivottavasti ei ole liikaa ötököitä!

  VastaaPoista
 5. Terve Rami !
  Teillähän on hurjaa menoa ja aivan Loistavalta kuulostava leiri !! Henna on täällä hoitamassa sun töitä, eli hoitaa Vilmaa kun ollaan töissä. Taitaa Vilmalla olla kova ikävä, kun kyselee koska tulet kotiin. Nauttikaa viimeisistä leiri päivistä, terv: kotiväki ja Hemuli

  VastaaPoista
 6. Moi Max :)
  Täällä jo ikävöidään sinua. Frans on joka päivä lähdössä Lappiin ja kouluun hakemaan sinua. Olemme käyneet myös Santerin puistossa, mutta siellä ei ole ollut ketään. Toivottavasti olet jaksanut hyvin eikä ole yskä vaivannut tai itikat. Muista juoda paljon. Vielä muutama päivä ja pääset kotiin. Lähdetään sitten sinne kylpylään serkkujen kanssa.
  HALAUKSIN ÄITI JA POJAT

  VastaaPoista
 7. Ihana kuulla että mukavaa on. Ikävä on tainnut vaivata Turun päätä enemmän ja hyvä niin. Ohjelman järjestäjille kiitoksia huimista kokemuksista ja tämä blogi oli loistava idea. Turvallista kotimatkaa!
  Paulolle halauksia! T:Leena

  VastaaPoista
 8. Terve Miro-Petteri! Iskä on täällä lukenut hienoja juttuja, mitä olette tehneet! Toivottavasti pysyy kitara vielä kädessä, kun tulet! Ikävä on ollut, mutta kohta nähdään taas.

  Terv.
  Iskä

  VastaaPoista
 9. Isältä ja muilta Huttusilta uudelle lapin Jätkälle Artulle terkkuja! saatkin sitten opettaa uudet taidot pikkuveljille!

  VastaaPoista
 10. Moikka Miro-Petteri ja muut urheat leiriläiset! Kerta kaikkiaan upeaa ohjelmaa ja huimia kokemuksia olette saaneet kaikki muistoiksi - kiitos mahtaville leirinjohtajille!
  Ikävä painaa kotipuolessa, Cairo etsii sinua Miro joka päivä ja huokaa syvään, kun leikkikamu puuttuu! Pian nähdään ja turvallista kotimatkaa! Cairo & poppoo

  VastaaPoista