lauantai 1. elokuuta 2009

Kalastusta, kisailua, kylpylää ja pizzaa

Torstaina olimme kalastamassa Utkujärvellä ja saimme mahtavan kalasaaliin - 48 isoa ahventa ja kaksi pientä haukea. Nautimme illalla itse pyytämistä savustetuista ahvenista. Illalla leiriläiset saivat vielä leirikasteen.

Perjantaina kisailimme jätkien malliin ja teimme hienot leirimerkit. Ilta päätettiin haikeissa tunnelmissa leirinuotiolla.

Tänään aamulla pakkasimme loput tavarat bussiin ja aloitimme pitkän kotimatkan. Pysähdyimme muutama tunti sitten Oulussa ja lähdimme uimaan kylpylä Edeniin. Hetken kuluttua menemme vielä pizzeria Raxiin syömään. Luvassa on siis päivän toinen yllätys. Lähdemme Oulusta kohti Turkua noin klo 21 ja olemme kololla jo aikaisemmin mitä ilmoitimme - noin klo 07. Pojat varmasti soittelevat vielä tänään kotijoukoille.

3 kommenttia:

 1. Tosi hienoa viimeisen päivän ohjelmaa! Hyvää ja turvallista kotimatkaa kotkille. Ettei vain uni maittaisi bussissa uinnin ja syömisen jälkeen :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten hieno päätös leirille :D Varmasti jäi muisteltavaa pitkiksi ajoiksi. Suuret KIITOKSET leirin vetäjille ja turvallista matkaa. Nähdään pian Max

  T: Mari ja pojat

  VastaaPoista
 3. Kiitos huippuhienosta leiristä - pojat voivat kiikkustuolissa muistella tekemisiään vielä vanhoina pappoina!
  Ohjaajille täyskymppi sekä ohjelmasta että huolenpidosta leirillä - tuli hoideltua yksi jos toinenkin haaveri ammattitaidolla!
  Rentouttavaa elokuuta ja KIITOS! Miro-Petterin kotojoukot

  VastaaPoista