perjantai 24. heinäkuuta 2009

Ensimmäisen yön jälkeen

Matka sujui hyvin. Ennen yöunille menoa katsoimme elokuvan Kuningasjätkä ja järjestimme tietokilpailun. Kilpailun voittivat Aarni ja Max. Toiseksi tulivat Markus ja Antti.

Osa pojista ei tainnut nukkua yöllä lainkaan. Taitaa poikia hieman jännittävää tuleva leiri. Olimme Aavasaksan Kruununpuiston näköalapaikalla noin klo 0730. Söimme aamupalaa ja ihailimme kauniita kansallismaisemia. Leirin nuorin partiolainen Aino-Maria 1v. nautti aamupalaksi kylmää kaurapuuroa.

Nyt parhaillaan matkustamme kohti Äkäslompolon luontokeskusta, jossa tutustumme mm. Jätkämuseoon. Olemme perillä Yli-Muoniossa iltapäivällä.

Aurinko paistaa ja mieli on korkealla.

Pojat lähettävät kotiin terveisiä!

8 kommenttia:

 1. Terveisiä myös sinne, onnittelut hyvin sujuneesta matkasta. Hauska kuulla että aurinko paistaa - niin paistaa täälläkin, ihme kyllä. Hyvää matkan jatkoa Lapin pitkille peninkulmille!

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, että matka on sujunut hyvin. Kyllä se uni varmaan jossain vaiheessa maistuu ja pikku matkalainenkin saa lämmintä puuroa..
  Paljon terveisiä täältä Turusta laivojen keskeltä =) ja turvallista loppumatkaa

  VastaaPoista
 3. Kotiin kerrottiin myös vähäisistä yöunista, mutta eiköhän se uni sitten paremmin maita seuraavana yönä. Paljon terveisiä myös täältä sinne! Tall Ships Race-tunnelmista ja työvuoron päätyttyä. On se mukavaa, että lapsilla on loma ja vielä noin hienoissa puitteissa!

  Anna, Sami ja Noora

  VastaaPoista
 4. Heippa ja terkut täältä aurinkoisesta Turusta! Pojat ovat varmaan ihan täpinässä, kun kaikki on uutta ja ihmeellistä!Reipasta leirimieltä ja hauskoja hetkiä kaikille! Erityisterkut Miro-Petterille Cairo-koiralta!

  VastaaPoista
 5. Rami M, tonik-lippiksesi oli pudonnut lähtöhässäkässä kotipihalle, eli et ole hävittänyt sitä minnekään. T: Hansu äiti

  VastaaPoista
 6. Terveisiä täältä Turusta. On ollut suht aurinkoinen ja kiva päivä. Frans ja Luca lähettää paljon terkkuja Maxille =)
  Toivottavasti siellä on kaikki sujunut hyvin.

  T: Mari

  VastaaPoista
 7. Kiitokset ahkerasti alkaneesta blogauksesta kirjurille ja terveiset Artulle Simolankadulta! Isä + muu väki lähettelee terveiset! Tulihan rakkolaastarit mukaan?

  VastaaPoista
 8. Mukava kuulla että matka meni hyvin ja maisemat ovat varmasti olleet mahtavat! Paulolle Kyöstilän mökiltä paljon terkkuja ja halauksia!
  Hyvää kalaonnea ja hauskoja päiviä kaikille!
  T.Leena

  VastaaPoista